Shannon V. OKeets -> RE: Scenario Data (5/13/2007 10:27:20 PM)
|
Another. ======== // **************************************************************************** // Ninth scenario // **************************************************************************** scDarkness: begin case MCIndex of mcChina: // Darkness before the Dawn begin if SettingupCommunists then AddGroupSimple(lCommunist, ['[Communist China]', 'HQ Mao', 'IN 1', 'MI 2', 'GA 2', '[Div]', 'IN 1', 'PT 1']) else begin AddGroupCountry(['China'], ['[Nationalist China]', 'HQ Chiang', 'HQ Stilwell', 'IN 4', 'MI 4', 'GA 3', 'CA 2', 'F2 1', 'L3 1', 'PI 2', '[Div]', 'AT 2', 'IN 1', '[China]', 'OI 1']); AddGroupCountry(['Burma'], ['[Nationalist China]', 'IN 1']); end; end; mcItaly: // Darkness before the Dawn begin AddGroupCountry(['Italy'], ['HQ Badoglio', 'ME 1', 'MO 1', 'IN 2', 'MI 3', 'GA 1', 'MT 1', 'F2 1', 'L3 1', 'A3 1', 'PI 3', 'CS Caio Duilio', 'CS Guilio Cesare', 'CS Andrea Doria', 'CS Duca D''Aosta', 'CS Garibaldi', 'CS Abruzzi', 'CS Dalmacija', 'CS Eugenio Di Savoia', 'CL Cadorna', 'CL Magno', 'CL Montecuccoli', 'CL Africano', 'CL Galissonniere', 'CL Regolo', 'CL Taranto', 'NT 1', 'SU 2', 'CN 6', '[Div]', 'AT 3', 'EN 1', 'FR 1', 'OI 2', 'ASW 1']); AddGroupCountry(['Albania', 'Greece', 'Yugoslavia'], ['IN 2', 'MI 1', 'GA 2', '[Div]', 'AT 1', 'MT 1']); AddGroupConstructionPool(['CS Sparviero', 'CS Impero', 'CL Augusto', 'CL Vesuvio', 'CL Etna', 'CL Germanico', 'CL Mario', 'CL Silla', 'CL Traiano']); AddGroupRepairPool(['CS Vittorio Veneto', 'CS Strasbourg', 'CS Bolzano', 'CS Gorizia', 'CL Jean de Vienne']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, False, ['CS Aquila', 'CS Roma', 'CS Conte Di Cavour', 'CS Littorio', 'SU 1', '[Down]', 'ASW 1']); end; mcUSSR: // Darkness before the Dawn begin AddGroupSimple(lEurope, ['HQ Koniev', 'HQ Rokossovsky', 'HQ Timoshenko', 'HQ Yeremenko', 'HQ Zhukov', 'AR 4', 'ME 7', 'MO 3', 'IN 25', 'MI 8', 'GA 7', 'CA 3', 'MT 1', 'PA 1', 'F2 5/3', 'L2 3/1', 'L3 2/1', 'L4 1/1', 'AT 3', 'PI 12', 'OF 1', 'SU 2', '[Div]', 'AT 5', 'IN 2', 'MO 1', 'MT 1', 'EN 2', 'PT 2', 'SK 1', 'FT 7']); AddGroupPorts('Baltic Sea', ['CS Kirov', 'CS Maxim Gorkiy', 'CS Oktyabr''skaya Revolutsiya']); AddGroupPorts('Black Sea', ['CS Krasnyi Kavkaz', 'CL Krasni Krym']); AddGroupSimple(lPacificAsia, ['MO 1', 'GA 2', 'CA 1', 'SU 2', '[Div]', 'AT 1', 'CA 1']); AddGroupSimple(lAny, ['F2 1/1', 'PI 1', 'NT 1', 'CN 4', '[Div]', 'AT 1', 'AR 1', 'OI 6']); AddGroupConstructionPool(['CS Chapayev', 'CS Frunze', 'CS Kaganovich', 'CS Kuibyshev', 'CS Zhelezniakov']); AddGroupRepairPool(['CS Parizhskaya Kommuna', 'CS Molotov', 'CS Voroshilov']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, True, ['IN 1', 'F2 1', 'PI 1', 'AT 1', 'ASW 1']); AddGroupProduction(tNovDec, 1943, False, ['L3 1', 'PI 1', 'CS Kalinin']); end; mcJapan: // Darkness before the Dawn begin AddGroupCountry(['Japan'], ['IN 1', 'MI 2', 'F2 1', 'N3 1', 'PI 2', 'AT 2']); AddGroupCountry(['Manchuria', 'Korea'], ['HQ Terauchi', 'AR 1', 'MO 1', 'IN 1', 'GA 2', '[Div]', 'AT 1', 'IN 1', 'TE 2']); AddGroupCountry(['Siam'], ['[Siam]', 'MI 1']); AddGroupCountry(['Burma'], ['HQ Yamashita', 'IN 1']); AddGroupCountry(['China'], ['HQ Umezu', 'IN 4', 'MI 4', 'GA 3', 'AT 2', '[Div]', 'IN 2', 'F2 2', 'L2 1/1', 'L3 1', 'PI 4']); AddGroupSimple(lPacificAsia, ['HQ Yamamoto', 'IN 3', 'MA 1', 'F2 1/1', 'L2 1', 'L3 1/1', 'N2 1/2', 'N3 1/1', 'PI 5', '[Div]', 'AT 1', 'EN 1', 'MA 1', 'OI 5', 'ASW 1', 'CS Hiyo', 'CS Junyo', 'CS Shokaku', 'CS Zuikaku', 'CS Fuso', 'CS Kongo', 'CS Nagato', 'CS Yamato', 'CS Atago', 'CS Mogami', 'CS Myoko', 'CS Oyodo', 'CS Tone', 'CS Chikuma', 'CS Chuyo', 'CS Hosho', 'CS Ryuho', 'CS Taiyo', 'CS Unyo', 'CS Zuiho', 'CS Haruna', 'CS Musashi', 'CS Yamashiro', 'CS Aoba', 'CS Ashigara', 'CS Chokai', 'CS Haguro', 'CS Kumano', 'CS Maya', 'CS Nachi', 'CS Suzuya', 'CS Takao', 'CL Agano', 'CL Katori', 'CL Natori', 'CL Oi', 'CL Sendai', 'CL Yura', 'CL Abukuma', 'CL Isuzu', 'CL Jintsu', 'CL Kashii', 'CL Kashima', 'CL Kinu', 'CL Kiso', 'CL Kitakami', 'CL Kuma', 'CL Nagara', 'CL Naka', 'CL Noshiro', 'CL Tama', 'CL Tatsuta', 'CL Yubari', 'NT 2', 'AM 1', 'SU 4', 'CN 15', 'CP 11/8', '[Nationalist China]', 'CL Ping Hai']); AddGroupConstructionPool(['CS Amagi', 'CS Unryu', 'CS Ibuki', 'ASW 1']); AddGroupRepairPool([ 'CS Asama', 'CS Idzumo']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, True, ['F2 1', 'PI 1', 'CN 1', 'CS Katsuragi', '[Up]', 'CS Chiyoda', 'CS Ise', 'ASW 1', 'CP 1/1']); AddGroupProduction(tNovDec, 1943, True, ['N3 1', 'PI 1', 'CS Shinano', '[Up]', 'CS Hyuga', 'CS Kaiyo', 'CS Shinyo', 'CL Yahagi', 'CP 2/2', 'CN 1']); AddGroupProduction(tJanFeb, 1944, True, ['CS Sakawa', 'CS Chitose', 'CN 2', 'CP 1']); AddGroupProduction(tMarApr, 1944, False, ['CS Taiho']); end; mcGermany: // Darkness before the Dawn begin AddGroupCountry(['USSR', 'NOT Karelia', 'Poland', 'Latvia', 'Estonia', 'Lithuania', 'Rumania'], ['[Germany]', 'HQ Manstein', 'HQ von Bock', 'HQ von Leeb', 'AR 5', 'ME 4', 'MO 6', 'IN 18', 'MI 9', 'MT 1', '[Div]', 'AT 4', 'IN 1', 'ME 1', 'MT 1', 'F2 2/1', 'F3 1', 'L2 2/1', 'L3 1', 'PI 7', '[German SS]', '[Corps]', 'AR 1', '[Rumania]', 'IN 1', 'F2 1', 'L2 1']); AddGroupCountry(['Germany'], ['[Germany]', 'HQ Model', 'HQ Rommel', 'IN 1', 'MI 1', 'F2 4/1', 'F3 1/1', 'PI 5', '[Div]', 'AT 1', 'EN 1', 'OI 3', 'ASW 1', 'SY 2']); AddGroupCountry(['Free France', 'NOT Vichy France', 'Belgium', 'Netherlands'], ['[Germany]', 'HQ Rundstedt', 'HQ Kesselring', 'MO 2', 'IN 1', 'MI 1', 'GA 4', '[Div]', 'AT 1', 'IN 1', 'FT 3', '[German SS]', '[Corps]', 'ME 1']); AddGroupCountry(['Denmark', 'Norway', 'Finland'], ['[Germany]', 'IN 1', 'MI 1', 'GA 3', 'MT 1', 'N4 1', 'PI 1']); AddGroupCountry(['Greece', 'Yugoslavia'], ['[Germany]', 'ME 1', 'MO 1', 'IN 1', 'GA 2', '[German SS]', '[Corps]', 'MT 1', '[Bulgaria]', 'IN 1']); AddGroupCountry(['Italy'], ['[Germany]', 'ME 1', 'F2 1', 'L3 1', 'PI 2', 'AT 1']); AddGroupCountry(['Finland', 'Karelia'], ['[Finland]', 'HQ Mannerheim', 'ME 1', 'MO 1', 'IN 2', 'MI 1', 'F2 1', 'CL Vainamoinen', '[Germany]', 'PI 1']); AddGroupCountry(['Bulgaria'], ['[Bulgaria]', 'IN 1', 'MI 1', 'L2 1', '[Germany]', 'PI 1']); AddGroupCountry(['Hungary'], ['[Hungary]', 'MO 1', 'IN 2', 'MI 1', 'CA 1', 'F2 0/1']); AddGroupCountry(['Rumania'], ['[Rumania]', 'HQ Antonescu', 'ME 1', 'IN 1', 'MI 2', 'CS Destroyer Flotilla', '[Germany]', 'CN 1']); AddGroupCountry(['Germany', 'Free France', 'Belgium', 'Netherlands', 'Denmark', 'Norway', 'Finland', 'Latvia', 'Estonia', 'Lithuania', 'Poland', 'Italy', 'Yugoslavia', 'Greece', 'Hungary', 'Bulgaria'], ['[Germany]', 'F2 1/1', 'F3 1/1', 'L3 1/1', 'N3 1/1', 'A3 1', 'PI 5', 'OF 1', 'AT 1', '[Div]', 'AR 1', 'FT 2']); AddGroupCountry(['Germany', 'Free France', 'Belgium', 'Netherlands', 'Denmark', 'Norway', 'Finland', 'Latvia', 'Estonia', 'Lithuania', 'Poland'], ['[Germany]', 'CS Schlesien', 'CS Scharnhorst', 'CS Schleswig-Holstein', 'CS Tirpitz', 'CS Admiral Hipper', 'CS Deutschland', 'CS Prinz Eugen', 'CS Admiral Scheer', 'CL Nürnberg', 'CL Emden', 'CL Köln', 'CL Leipzig', 'CX Michel', 'NT 1', 'SU 12', 'CN 8']); AddGroupConstructionPool(['CS Graf Zeppelin', 'CS Seydlitz', 'SU 1', 'CS Clemenceau', 'CS Gascoigne', 'ASW 1']); AddGroupRepairPool(['[Germany]', 'CS Gneisenau', 'CS Harald Haarfagre', 'CS Niels Juel', 'CS Peder Skram', 'CX Hansa', 'CX Orion', 'CX Widder']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, False, ['[Germany]', 'IN 2', 'F2 2', 'L3 1', 'PI 3', 'SU 1', 'CS Tordenskjold', '[German SS]', '[Corps]', 'AR 1', 'IN 1']); AddGroupProduction(tNovDec, 1943, False, ['[Germany]', 'AR 1', 'ME 1', 'L3 1', 'PI 1', 'SU 1']); AddGroupProduction(tJanFeb, 1944, False, ['[Germany]', 'AR 1']); end; mcFrance: // Darkness before the Dawn begin AddGroupCountry(['Algeria', 'Morocco', 'Tunisia'], ['[Free France]', 'MT 1', 'AT 1', '[Div]', 'IN 1']); AddGroupSimple(lEurope, ['[Free France]', 'CS Paris', 'CS Courbet', 'CS Lorraine', 'CS Tourville', 'CS Duguay Trouin', 'CS Duquesne', 'CS Suffren', 'CL Jeanne D''Arc', 'CL Emile Bertin', 'CL Gloire', 'CL Montcalm', 'SU 1', 'NT 1', 'CN 7']); AddGroupConstructionPool(['[Free France]', 'CS Jean Bart (II)']); AddGroupRepairPool(['[Free France]', 'CL G. Leygues', 'CS Richelieu']); end; mcCommonwealth: // Darkness before the Dawn begin AddGroupCountry(['Egypt', 'Malta', 'Libya', 'Gibraltar', 'Tunisia'], ['[United Kingdom]', 'HQ Montgomery', 'AR 1', 'ME 1', 'MO 1', 'IN 1', 'PA 1', '[Div]', 'AT 2', 'MO 1', 'TE 2', 'FT 1', 'F2 1', 'L3 1', 'C-47 1', 'PI 4', '[Corps]', '[Poland]', 'IN 1', '[South Africa]', 'F2 1', '[Commonwealth]', 'OI 1']); AddGroupCountry(['United Kingdom'], ['[United Kingdom]', 'HQ Alexander', 'AR 1', 'ME 2', 'MO 1', 'MI 1', 'GA 1', 'F2 2', 'F3 1', 'L2 0/1', 'L3 2', 'L4 1', 'N3 0/1', 'PI 7', '[Div]', 'AT 2', 'IN 1', '[Corps]', '[Canada]', 'AR 1', 'MO 1', 'F2 1/1', 'L4 0/1', '[Commonwealth]', 'OI 2']); AddGroupCountry(['Iraq'], ['[India]', 'ME 1']); AddGroupSimple(lAfrica, ['[United Kingdom]', 'IN 1', '[South Africa]', 'IN 1', 'TE 2']); AddGroupCountry(['Canada'], ['[Canada]', 'GA 1', 'TE 1']); AddGroupSimple(lEurope, ['[United Kingdom]', 'CS Formidable', 'CS Furious', 'CS Illustrious', 'CS Indomitable', 'CS Unicorn', 'CS Anson', 'CS King George V', 'CS Nelson', 'CS Queen Elizabeth', 'CS Resolution', 'CS Warspite', 'CS Duke of York', 'CS Malaya', 'CS Ramillies', 'CS Rodney', 'CS Kent', 'CS London', 'CS Norfolk', 'CS Belfast', 'CS Bermuda', 'CS Berwick', 'CS Ceylon', 'CS Glasgow', 'CS Howe', 'CS Jamaica', 'CS Kenya', 'CS Newcastle', 'CS Newfoundland', 'CS Sheffield', 'CS Suffolk', 'CS Sussex', 'CS Uganda', 'CL Arethusa', 'CL Carlisle', 'CL Charybdis', 'CL Dido', 'CL Argonaut', 'CL Aurora', 'CL Caledon', 'CL Caradoc', 'CL Cardiff', 'CL Cleopatra', 'CL Colombo', 'CL Dauntless', 'CL Delhi', 'CL Despatch', 'CL Diomede', 'CL Dragon', 'CL Enterprise', 'CL Euryalus', 'CL Hermione', 'CL Neptune', 'CL Orion', 'CL Penelope', 'CL Phoebe', 'CL Scylla', 'CL Sirius', 'CL Spartan', 'F2 1/1', 'L3 2/1', 'L4 1', 'N2 1/1', 'PI 5', 'AT 1', '[Div]', 'AR 1', 'ASW 7', '[Commonwealth]', 'CS Girgios Averoff']); AddGroupCountry(['Australia'], ['[Australia]', 'ME 1', 'MO 1', 'MI 1', 'TE 1', 'F3 1', 'N3 1', '[United Kingdom]', 'PI 2']); AddGroupCountry(['India', 'Burma'], ['[United Kingdom]', 'HQ Wavell', 'HQ Mountbatten', 'IN 1', 'PI 1', 'AT 1', 'TE 2', '[India]', 'IN 1', 'MI 1', 'GA 1', 'F2 1', '[Commonwealth]', 'OI 1']); AddGroupCountry(['Papua'], ['[Australia]', 'IN 1']); AddGroupSimple(lPacificAsia, ['[United Kingdom]', 'AT 1', 'ASW 2', 'CS Victorious', 'CS Revenge', 'CS Royal Sovereign', 'CS Hawkins', 'CS Devonshire', 'CS Frobisher', 'CS Mauritius', 'CL Ceres', 'CL Danae', 'CL Durban', 'CL Emerald', 'CL Capetown', '[Netherlands]', 'CS Sumatra', 'CL Heemskerck', 'CL Tromp', '[Australia]', 'CS Australia', 'CL Adelaide', 'CL Hobart', '[New Zealand]', 'CS Gambia', 'CL Achilles', 'CL Leander', '[Commonwealth]', 'OI 1']); AddGroupSimple(lAny, ['[United Kingdom]', 'NT 4', 'SU 4', 'CP 11/7', '[Div]', 'EN 1', 'TE 2', 'ASW 3', '[Commonwealth]', 'CN 59', '[Norway]', 'NT 1']); AddGroupConstructionPool(['[United Kingdom]', 'CS Implacable', 'CS Ontario', 'CS Superb', 'CS SwiftSure', 'ASW 1']); AddGroupRepairPool(['[United Kingdom]', 'CL Ajax', 'CS Argus', 'CS Renown', 'CS Valiant', 'CS Cumberland', 'CS Liverpool', 'CS Nigeria']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, False, ['[United Kingdom]', 'AR 1', 'F2 1', 'PI 1', 'AT 1', 'ASW 2', 'CL Royalist', 'AM 1', 'CS Birmingham', 'CL Bellona', '[Down]', 'CS Colossus', '[Up]', '[Australia]', 'CS Shropshire', '[Commonwealth]', 'CN 2']); AddGroupProduction(tNovDec, 1943, True, ['[United Kingdom]', 'L4 1', 'PI 1', 'CS Glory', '[Up]', 'SU 1', 'CL Black Prince', '[Commonwealth]', 'CN 2']); AddGroupProduction(tJanFeb, 1944, True, ['[United Kingdom', 'CS Venerable', 'CS Vengeance', '[Up]', 'CL Diadem', '[Commonwealth]', 'CN 2']); AddGroupProduction(tMarApr, 1944, True, ['[United Kingdom]', 'CS Perseus']); AddGroupProduction(tMayJun, 1944, True, ['[United Kingdom]', 'CS Pioneer', 'CS Warrior', '[Up]', 'CS Indefatigable']); end; mcUnitedStates: // Darkness before the Dawn begin AddGroupSimple(lEuropeUSAEastCoast, ['F2 4/1', 'L3 3/1', 'L4 1', 'A3 1', 'PI 9', '[Div]', 'EN 1', 'ASW 7', 'CS Bunker Hill', 'CS Essex', 'CS Intrepid', 'CS Ranger', 'CS Belleau Wood', 'CS Cabot', 'CS Cowpens', 'CS Independence', 'CS Langley II', 'CS Monterey', 'CS Princeton', 'CS Iowa', 'CS Massachusetts', 'CS Texas', 'CS Alabama', 'CS Arkansas', 'CS New Jersey', 'CS New York', 'CS Baltimore', 'CS Augusta', 'CS Boston', 'CS Tuscaloosa', 'CL Cincinnati', 'CL Trenton', 'CL Biloxi', 'CL Concord', 'CL Memphis', 'CL Milwaukee', 'CL Oakland', 'CL Philadelphia', 'CL Savannah']); AddGroupSimple(lPacific, ['HQ MacArthur', 'HQ Nimitz', 'IN 1', 'MA 1', '[Div]', 'MA 1', 'ASW 2', 'F2 2/1', 'L3 1', 'N2 1', 'N3 2/2', 'PI 6', 'CS Enterprise', 'CS Lexington II', 'CS Saratoga', 'CS Yorktown II', 'CS Maryland', 'CS Mississippi', 'CS South Dakota', 'CS Tennessee', 'CS Washington', 'CS Colorado', 'CS Idaho', 'CS Indiana', 'CS New Mexico', 'CS Portland', 'CS Indianapolis', 'CS Louisville', 'CS Minneapolis', 'CS Salt Lake City', 'CS San Francisco', 'CS Wichita', 'CL Brooklyn', 'CL Omaha', 'CL San Diego', 'CL St. Louis', 'CL Birmingham', 'CL Boise', 'CL Columbia', 'CL Detroit', 'CL Denver', 'CL Helena', 'CL Honolulu', 'CL Juneau', 'CL Marblehead', 'CL Montpellier', 'CL Nashville', 'CL Phoenix', 'CL Raleigh', 'CL Richmond', 'CL San Juan', 'CL Santa Fe']); AddGroupSimple(lUSAEuropePacific, ['MA 1', '[Div]', 'EN 1', 'ASW 1', 'OI 13', 'NT 4', 'SU 6', 'AM 2', 'CN 58', 'CP 20/16', 'OI 19']); AddGroupCountry(['United States'], ['HQ Bradley', 'HQ Clark', 'AR 3', 'ME 5', 'MO 5', 'MI 2', 'GA 1', 'PA 2', '[Div]', 'AT 3', 'IN 1', 'SP 1', 'NS 1', 'F2 1', 'F3 0/1', 'L3 2/1', 'L4 1', 'N2 1/1', 'PI 5']); AddGroupCountry(['Algeria', 'Tunisia'], ['HQ Eisenhower', 'MO 2', 'AT 2', '[Div]', 'AR 1']); AddGroupCountry(['United Kingdom', 'Iceland'], ['MO 1', 'AT 2', '[Div]', 'MO 1' ]); AddGroupCountry(['Brazil'], ['[Brazil]', 'MO 1', 'IN 1', 'MI 1', 'CA 1', 'F2 1', 'CS Minas Gerais', 'CL Bahia', 'CS Sao Paulo', 'CS Floriano', 'CL Rio Grande', '[United States]', 'PI 1']); AddGroupConstructionPool(['CS Ticonderoga', 'CS Wyoming', 'CL Astoria II', 'CL Pasadena', 'AM 1', 'SU 1', 'ASW 3']); AddGroupRepairPool(['CS Béarn', 'CS Pennsylvania', 'CS New Orleans', 'CS Pensacola', 'CS Nevada', 'CS North Carolina']); AddGroupProduction(tSepOct, 1943, True, ['F2 2', 'PI 2', 'NT 1', 'CS Bennington', 'CN 9', 'CP 2/2', 'CS Guam', 'CL Flint', 'CL Wilkes-Barre', '[Up]', 'CS Canberra', 'CS Chester', 'ASW 2']); AddGroupProduction(tNovDec, 1943, False, ['L3 1', 'L4 1', 'N3 1', 'PI 2', 'AT 1', 'CS Hornet II', 'CS Wasp II', 'CS Bataan', 'CS San Jacinto', 'CS California', 'CS Quincy II', 'CL Houston II', 'CL Reno', 'SU 2', 'CN 9', 'CP 2/2', '[Down]', 'CS Randolph', 'CS Shangri La', 'CS Pittsburgh', 'CL Duluth', 'CL Springfield', 'NS 1']); AddGroupProduction(tJanFeb, 1944, False, ['L4 1', 'CS Franklin', 'CL Vincennes II', '[Down]', 'CS Bon Homme Richard', 'CL Atlanta II', 'CL Oklahome City', 'CP 1', 'CN 8']); AddGroupProduction(tMarApr, 1944, True, ['CS Antietam', 'CS Boxer', 'CL Tucson', 'CS Chicago II', 'CS St. Paul', 'CL Dayton', 'CL Amsterdam', '[Up]', 'CS Hancock','CS Wisconsin']); AddGroupProduction(tMayJun, 1944, True, ['CS Champlain', '[Up]', 'CS Missouri', 'CS Alaska']); end; end; end;
|
|
|
|